Pogoji uporabe

Spletno aplikacijo fitez-filac.si (v nadaljevanju aplikacija) lahko kot obiskovalec ali registrirani uporabnik uporabljate samo v primeru, če se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. V kolikor aplikacija ponuja registracijo, ob le tej potrjujete, da ste navedli vaše resnične osebne podatke, in da ste starejši od 13 let. Prav tako soglašate, da vas lahko kontaktirajo uredniki ali administratorji spletne strani na vaše kontaktne podatke, ki jih vpišete ob registraciji.

Lastnik aplikacije ne odgovarja za objave registriranjih uporabnikov, ne more zagotavljati točnosti, popolnosti ali uporabnosti katerekoli objave in ne nosi odgovornosti za vsebino katerekoli objave v sami aplikaciji.

Vse objave na aplikaciji predstavljajo mnenja uporabnikov, in ne nujno tudi mnenja uredništva. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem prijavite tako objavo uredništvu ali administratorju aplikacije in odstranili jo bomo v najkrajšem času, če bomo ugotovili, da je to potrebno.